STATIONARY

Er is altijd wel een gelegenheid voor een kaartje! Of gebruik hem als woondecoratie. Verpak je cadeautjes in mooie papieren zakjes met hippe stickers en cadeaulabels.

Sorteer op
per pagina
 • Sticker Thank you zwart wit prints vel van 9 stuks
  Sticker Thank you zwart wit prints vel van 9 stuks

  Thank you stickers zwart wit. Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe zakjes, met stickers en cadeaulabels. In deze stoere tinten. Het is een leuke bezigheid en het eindresultaat is prachtig. Zonde om uit te pakken...

  Set van…

  € 0,95
 • Thank you cadeaulabels
  Thank you cadeaulabels

  Cadeaulabels "Thank you" van glanzend karton in zwart/wit. De labels zijn 3,5 x 7cm groot. Met een gaatje voor een lint of koord.

  € 0,60
 • Cadeaustickers mix 6 stuks zwart wit
  Cadeaustickers mix 6 stuks zwart wit

  Vel met 6 cadeaustickers in zwart/wit/goud. Voor diverse gelegenheden. Altijd handig om in huis te hebben. De volgende teksten staan op de stickers: Love you, Thank you, Happy birthday to you, Dear, Congratulations, For you.De…

  € 0,75
 • Sticker Happy Birthday vel met 10 stuks craft
  Sticker Happy Birthday vel met 10 stuks craft

  Happy Birthday stickers bruin zwart. Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe zakjes, met stickers en cadeaulabels. In deze stoere tinten. Het is een leuke bezigheid en het eindresultaat is prachtig. Zonde om uit te pakken...

  Set…

  € 0,50
 • Sinterklaas cadeaustickers 6 stuks
  Sinterklaas cadeaustickers 6 stuks

  Sinterklaas cadeaustickers zwart/wit. Verpak je 5 december cadeautjes feestelijk in hippe zakjes, met stickers en cadeaulabels. In deze hippe tinten. Het is een leuke bezigheid en het eindresultaat is prachtig. Zonde om uit te…

  € 0,50
 • Cadeauzak 'Today is a perfect day'
  Cadeauzak 'Today is a perfect day'

  Grote 'blok' cadeauzak van stevig karton met verstevigde bodem. Met de tekst: Today is a perfect day to start living your dream. Leuk om kleine, leuk verpakte cadeautjes in te geven.

  Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe…

  € 1,50
 • Cadeauzak 'Be Happy'
  Cadeauzak 'Be Happy'

  Grote 'blok' cadeauzak van stevig karton met verstevigde bodem. Met de tekst: Be Happy. Leuk om kleine, leuk verpakte cadeautjes in te geven. Of zet je vaas met bloemen er in.

  Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe zakjes, met…

  € 1,50
 • Cadeauzak 'Love what you do'
  Cadeauzak 'Love what you do'

  Grote 'blok' cadeauzak van stevig karton met verstevigde bodem. Met de tekst: Love what you do. Leuk om kleine, leuk verpakte cadeautjes in te geven. Of zet je vaas met bloemen er in.

  Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe…

  € 1,50
 • Cadeauzak 'All ypu need is love'
  Cadeauzak 'All ypu need is love'

  Grote 'blok' cadeauzak van stevig karton met verstevigde bodem. Met de tekst: All you need is love. Leuk om kleine, leuk verpakte cadeautjes in te geven. Of zet je vaas met bloemen er in.

  Verpak je cadeautjes feestelijk in hippe…

  € 1,50
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2021 Mix&Match Kdo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel